top of page

DENKSTOF

Een idee heeft u niet, u ontvangt het. Het hangt rond, het heerst en beheerst de gemoederen en landt ten gepaste tijde in uw brein omdat het daar vruchtbare bodem vermoedt, omdat het zichzelf tot uitvoering wil zien komen.

Daarom onderstaande uitzendingen. Diepte interviews vol denkstof. Die uw cerebrale dropbox zullen vullen met tal van inzichten en uw gemoederen zullen beroeren.

Denkstof 02 | 22 september 2022

LievenAnnemans.jpg

Prof. Dr. Lieven Annemans

Volgend op de spraakmakende getuigenis in de UK van Rishi Shunak (Chancellor of the Exchequer onder premier Johnson) over hoe de coronamaatregelen tot stand kwamen, nodigden we prompt gezondheidseconoom Prof. Dr. Annemans uit in de studio van VersoTV.

Als een Don Quichote binnen de CELEVAL was hij destijds één van de enigen die wees op de mogelijke collaterale schade van een stringent coronabeleid. "...er speelde binnen Celeval meer dan enkel het virus..." is één van de vele inzichten die de professor met ons wou delen.
Dit exclusief interview geeft een uitzonderlijke inkijk achter de schermen van Celeval.

Denktstof 01 | 5 september  2022

Prof. Martin Zizi

Prof. Martin Zizi

Als epidemioloog en voormalig adviseur van defensie ademt deze man wetenschap. Zijn expertise op het vlak epidemiologie is wellicht second to none in de wereld. Hij woont in LA maar nam graag even de tijd om bij VersoTV langs te komen.

U zal op het puntje van uw stoel zitten tijdens zijn duiding over de wetenschappelijke consensus rond corona en zijn analyse van het gevoerde coronabeleid. Verbluffend accuraat fileert deze wetenschappelijke eminentie de aanpak van de WHO en de strategieën (lees: veelal science fiction) waarop de staatsvirologen zich in diverse landen baseerden.

Kijk met open geest (en mond) naar wat deze mondiaal gerespecteerde wetenschapper over covid heeft te vertellen. 

bottom of page